donderdag, september 17, 2009

BLUE BLOOD. AVELON BY ERIK FRENKEN SS2010






































ik ga gewoon héel eerlijk zijn. blue blood was in mijn ogen overrated. zelfde verhaal als met gucci, d&g etc: je ziet de potentie niet op straat. iedereen draagt hetzelfde, de eeuwige cliché gucci riemen/tasjes, de cliché louis vuitton tassen, de cliché d&g schoenen, de cliché dsquared schoenen/tassen/bontjassen etc.we've seen it all, aint nothing new. er zijn veel mensen die het merk dragen om het dragen, maar zodra je naar shows kijkt van die merken, krijg je totaal een ander beeld.. een heel ander beeld dan dat je krijgt als je het ziet bij de typische mensen op straat. en ik vind het zonde dood en dood zonde. maar nu een hele andere kant van blue blood. een kant die veel van jullie oppervlakkigerds niet !


and i actually like this collection. very much. geinspireert door 3 Anderson’s classics - Leonie Avelon Collection, Jasper Avelon Collection.
a lil some' some' about Erik Frenken: Studies: Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (in 2002 afgestudeerd), daarna Central Saint Martins College of Art en Design in Londen.Prijzen: oa. Elle Style Award voor beste jonge designer, de Engelse Lancôme Innovation Award en de Italiaanse Its-One in de categorie vrouwenmode. Werkervaring: hoofdontwerper van de vrouwenlijn van Viktor & Rolf (2004-2008), daarvoor bij verschillende labels waaronder Alberta Ferretti. Ontwerper bij Blue Blood sinds 2008.


(niet dezelfde collectie maar hij moest er gewoon bij) The Steve Fat Slim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thnx for visiting my blog